Høsten er kommet, bladene faller fra trærne og i haukelandsbakken pågår det hektisk byggeaktivitet. En entreprenør er i ferd med å avslutte sine arbeider og Veidekke er i gang med tilrigging for neste fase.

Veidekke skal bygge ny Holdeplass for Bybanen ved Haukeland Sykehus. I den forbindelse vil vi invitere våre følgere med i prosessen. Denne prosjektsiden har flere formål; den skal informere, invitere til dialog og engasjere. Veidekke har et overordnet mål om å være den foretrukne Entreprenør hos oppdragsgivere, men også for egne ansatte og nye arbeidssøkende. Bybanen Utbygging har som målsetting å øke kollektivreisens status, og de bygger med flotte, robuste og varige kvaliteter som skal ivareta reiseopplevelsen for alle. På samme måte som Bybanen Utbygging vil øke kollektivreisens status ønsker Veidekke med denne prosjektbloggen å øke interessen og statusen til byggebransjen. Gjennom denne siden vil vi invitere følgere med på byggeprosjektet fra vi overtar byggegropen til prosjektet overleveres til Bybanen.

Et nytt verktøy i verktøykassen

Den tradisjonelle entreprenøren har verktøykassen full og i skrivende stund har vi kjørt inn kontainere med verktøy på byggeplassen. Hammer, sag, lasere og betongvibratorer. Dette er velkjente verktøy for en dreven Entreprenør. Entreprenører må stadig utvikle seg og følge med i digitaliseringstiden, nye verktøy må tas i bruk. I dette prosjektet blir denne prosjektsiden et nytt verktøy som vi tar i bruk for å nå ut til naboer med fersk informasjon. Vegomlegginger, aktivitetskalender og kontaktskjema er noen av funksjonene som skal gi naboer og samarbeidspartnere nyttig informasjon om prosjektet. Dere finner oss også på Instagram: d13_veidekke hvor vi deler bilder og informasjon.

Lik og del

Hvis du er leser av denne Prosjektbloggen for første gang så håper vi du vil følge oss videre. Hvis du er nabo, har arbeidsplass i nærheten eller er bransjeinteressert – hjelp oss å spre budskapet om bloggen, nevn det når du treffer naboen ved hekken eller på pauserommet på jobben. Kjenner du noen som står foran et yrkesvalg eller som har interesse for byggebransjen eller ingeniørfaget generelt? Tips dem om siden, kanskje de blir inspirert.

Prosjektbloggen ble opprettet primært for å gi informasjon og for å få tilbakemeldinger. Benytt kontaktskjema dersom du har en sak du vil diskutere, ros eller ris.

Takk for denne gang, fortsettelse følger…

 

Vennlig hilsen

Hans-Magnus Dyrdal, Prosjektleder